Please update your Flash Player to view content.

Våra tjänster

Vi och våra medarbetare har många års erfarenhet av Malaysia.  Vi kan detta land och har ett stort kontaktnät.  Vi står gärna till din tjänst i frågor som rör Malaysia eller  MM2H-programmet.  Korta och introducerande råd ger vi gratis men vi har även ett antal tjänster att erbjuda:

  1. Vi hjälper dig att ansöka om MM2H-visum:  vi hjälper dig genom hela processen och tar hand om din ansökan till dess att du har ditt MM2H-visum instämplat i passet.  Genom vår licensierade malaysiske samarbetspartner ställer vi upp som din sponsor i programmet.  Vi hjälper dig med bankkontakter och läkarundersökning.
  2. Vi kan hjälpa dig med att hitta bostad:  du kan vilja hyra bostad eller köpa bostad.  Vi finns vid din sida under den processen.  Vi hjälper dig att hitta en bra advokat vid köp av bostad.
  3. Vill du köpa skattefri bil eller importera en bil skattefritt så står vi till tjänst: vi ordnar via vår samarbetspartner de nödvändiga tillstånden hos Ministry of Finance och hos tullen.
  4. Introduktionseminarium till Malaysia:  vi har ett endagsprogram för dig som är ny i Malaysia (min. två personer).   Vi går igenom mycket av det som kan vara nytt och förvillande när man första gången flyttar in i landet.  Programmet börjar med lokal frukost på morgonen och slutar med en middag på gaturestaurang på kvällen.

5. Vill du starta företag?  vi ger dig råd och gör allt det byråkratiska arbetet för att få företaget registrerat.  Vi kan hjälpa dig hitta company secretary till företaget.

  1. Skräddarsydda tjänster:  vi hjälper dig med det du vill!  Du ställer kraven, vi gör jobbet!

Några av våra klienter:

- Scania Regional Head Office, Shah Alam, Malaysia

- Cargotec AB

- North Sea Capital A/S

- Tourism Malaysia

Vill du ha mer information så kontakta oss!   Vi hittar i Malaysia och vill hjälpa dig till en trygg start i ett nytt land.

Extra information