Please update your Flash Player to view content.

Nattliv

Det finns ett femtiotal nattklubbar av rang i Kuala Lumpur och ännu fler barer.  Det finns inget speciellt nöjesdistrikt, även om många av barerna och en del av nattklubbarna kan hittas i och kring de stora hotellen i centrala Kuala Lumpur.

Den bästa tiden att besöka nattklubbarna är från klockan 23 och framåt.  Enligt lag måste nattklubbar stängas klockan 03.00 och man lever strikt upp till den lagen.

Några besöksvärda barer:

Sky Bar på våning 33 i Traders Hotel, KLCC.  En fantastisk utsikt mot de upplysta Petronas Towers före midnatt.  Ta med kameran!

Luna Bar på våning 34 i Pacific Regency Hotel Apartments, Jalan Punchak, KLCC, med en lika fin utsikt mot tvillingtornen!

Några av de bättre nattklubbarna:

Rootz ligger högt uppe i shoppingcentret Lot 10 (där man också kan hitta H&M) i den Gyllene Triangeln har på senare tid blivit en av de populäraste klubbarna i KL.

Zouk Club som ligger på 113 Jalan Ampang i KL's centrum (mitt emot Hotell Maya).  Denna klubb kan också ta ungefär 2,400 gäster som underhålles i sex olika avdelningar, alla med sin egen musik och sina egna DJ's.

Sultan Lounge i Mandarin Oriental Hotel nära KLCC.  Detta är en mindre lite mer exklusiv klubb med mycket grandios inredning.  En speciell hiss leder direkt ner till klubben.  Detta är klubben för "the rich and the famous".

Elixir på Changkat Bukit Bintang, också en exklusiv klubb som tar max 250 besökare.  Vill man beställa bord råder champagnetvång (a RM 350 flaskan) men man kan också stå i baren och dricka en öl.

Zeta Bar som ligger i Hotell Hilton på Jalan Stesen Sentral är känt som stället med live music och artister.  Tar max 300 personer.

Extra information